Kluizen voor binnen en buiten

Kluizen zijn geschikt voor het beveiligd opbergen van uiteenlopende zaken. Er kunnen zich uiteenlopende situaties voordoen, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Vinz Ebbe Sleutelkluis met cijfercode vooraanzicht combinatieslot VINZ Ebbe Sleutelkluis
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 19,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Vinz Torv sleutelkluis met code voor buiten binnen thuiszorg vooraanzicht VINZ Torv Sleutelkluis
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 18,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. BLANCC Mechanische Kluis met sleutels/ Privékluis/ Hotelkluis - 230x170x170 mm BLANCC Mechanische Kluis met sleutels/ Privékluis/ Hotelkluis - 230x170x170 mm
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 25,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
waarin een kluis nodig is. Bijvoorbeeld om bevoegden toegang te geven tot sleutels in een buitenkluis. Of om waardevolle spullen, zoals geld, sieraden en persoonlijke papieren in op te bergen. Kluizen zijn in uiteenlopende variaties verkrijgbaar bij Diverzus.nl, zodat je altijd rekening kunt houden met het doel van de aanschaf. Dat is uiteraard wel een belangrijk punt, want elke type kluis in ons assortiment heeft namelijk een specifiek doel. De mate van beveiliging is eveneens een punt om mee rekening te houden bij het maken van een keuze.

Keuze uit verschillende soorten kluizen

Kluizen kunnen uiteenlopende doelen dienen en dat is ook een reden dat wij in het aanbod verschillende soorten kluisjes beschikbaar hebben. Het komt tegenwoordig vaak voor dat er bijvoorbeeld meerdere personen toegang tot een woning hebben. Om verzorging te bieden of om een andere reden. In plaats van voor iedereen een sleutel te laten bijmaken, is er in dit geval een handige oplossing beschikbaar. Je kunt dan namelijk het beste een sleutelkluis voor buiten kopen. De sleutel die toegang geeft tot de woning kun je dan in de kluis opbergen en de toegangscode verstrekken aan de bevoegden. Als je op de markt staat of ergens spullen verkoopt, waar geen kassa aanwezig is, kan het handig en verstandig zijn om een geldkluis bij de hand te hebben. Dit zijn kluizen die afgesloten kunnen worden met een sleutel en waarin papiergeld en kleingeld op een veilige manier kan worden bewaard. Er zijn voor in huis ook kluizen beschikbaar om waardevolle spullen in op te bergen, zoals een elektronische kluis. Dan zijn er ook nog kluizen in het aanbod in de vorm van sleutelkastjes waar een groot aantal sleutels in opgeborgen kan worden. De sleutelkasten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar bij Diverzus.nl. Je kunt jouw keuze uit het aanbod met kluizen maken voor privé of zakelijk gebruik en daarbij met het doel van de aanschaf rekening houden.

• Buitenkluis voor sleutels
• Geldkluisje
• Elektronische kluizen
• Sleutelkasten

Ideaal voor primaire beveiliging

Het is helaas zo dat er in deze tijd goed op alle spullen moet worden gelet om te voorkomen dat er anderen ongewenst mee aan de haal gaan. De kluizen in ons aanbod bieden voor een diversiteit aan situaties een oplossing. Je hoeft alleen nog maar de juiste kluis uit te kiezen en deze simpel online te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je de kluis snel in huis hebt. Of op het adres krijgt afgeleverd waar je wenst dat de kluis wordt bezorgd. Profiteer van onze voordelig geprijsde kluizen en van alle andere voordelen. Bijvoorbeeld van de gratis verzending als service die op het complete assortiment met kluizen en alle andere artikelen van toepassing is. Voor alle artikelen en voor elke kluis geldt als de bestelling voor 23.59 uur is gedaan je de volgende dag de bestelling al geleverd krijgt. Liever op een andere dag? Ook dat regelt Diverzus.nl graag voor u.