Sleutelkluizen om gemakkelijk toegang te bieden

Sleutelkluizen zijn ideaal om aan meerdere personen toegang te bieden. Zo worden de sleutelkluisjes vaak gebruikt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
in het kader van thuiszorg. De sleutelkluis kan buiten aan de woning worden bevestigd en de medewerker kan met een code het kluisje openen en de sleutel eruit nemen. Alleen de personen die over de code beschikken, kunnen de sleutel gebruiken om naar binnen te komen. Het systeem is niet alleen geschikt voor thuiszorg, maar bijvoorbeeld ook voor mantelzorgers. Als een bewoner zelf niet in staat is om de deur te openen, is dit opbergsysteem een uitkomst. Uiteraard is het belangrijk dat er een keuze wordt gemaakt uit het aanbod met sleutelkluizen die aan de hoogste normen van beveiliging voldoen. Diverzus.nl heeft wat dat betreft uitsluiten sleutelkluisjes in het aanbod die aan de normering voldoen.

Sleutelkluis met cijfercombinatie

Sleutelkluizen met een cijfercombinatie zijn gemakkelijk in gebruik. Er kan voor een korte of voor een lange cijfercombinatie gekozen worden. Een korte combinatie is uiteraard eenvoudiger te onthouden dan een lange reeks van cijfers. Het is altijd belangrijk om goed de gebruiksaanwijzing door te nemen voor het instellen van de code. De sleutelkluizen die wij in het aanbod beschikbaar hebben en geschikt zijn voor buitengebruik zijn uiteraard bestendig tegen alle weersomstandigheden. De montage ervan is heel simpel en bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Het kluisje kan naar keuze op de muur van de woning worden bevestigd of aan de deur worden vastgemaakt. De huissleutels kunnen er veilig in worden opgeborgen en zo is het heel eenvoudig om mantelzorgers, thuiszorg of anderen toegang tot de woning te bieden. Er zijn overigens meerdere thuiszorgorganisaties die de verplichting stellen om een sleutelkluis te hebben, maar daarbij blijft de verantwoordelijkheid wel bij de cliënt liggen. Aangezien het aanbod van sleutelkluizen op de markt groot is, wordt wel aangeraden om een goede keuze te maken, waarbij de kwaliteit en het beveiligingsniveau van belang zijn. Als er sprake is van een inferieure kwaliteit is het minder moeilijk om de sleutelkluis open te breken. Het is daarom ook aan te raden om goed op te letten of de sleutelkluizen geschikt zijn om buiten te gebruiken als het kluisje buiten wordt bevestigd.

• Ideaal voor thuiszorg
• Geschikt voor mantelzorgers
• Hoog beveiligingsniveau
• Geschikt voor buiten 
• Code met cijfercombinatie

Levering binnen een dag met gratis verzending

Voor alle sleutelkluizen in het aanbod van Diverzus.nl geldt dat er sprake is van gratis verzending. Dat betekent dat u extra voordelig uit bent als u bij ons een sleutelkluis bestelt. Bovendien profiteert u ook van vele andere voordelen. Bijvoorbeeld van de mogelijkheid om zelf een aflevermoment te kiezen. Indien u nu een bestelling doet voor 23.59 uur wordt de sleutelkluis de volgende dag al bezorgd. Dat komt niet bij iedereen goed uit en daarom bieden wij de service om zelf een moment van bezorging te kiezen. De gratis verzending blijft ook dan van toepassing. Verder kunt u ook een ander bezorgadres opgeven in plaats van uw woonadres. Naast gratis verzending is het retourneren van sleutelkluizen ook gratis.