Kinderfietsen voor jongens en meisjes

Kinderfietsen voor jongens en meisjes van de beste kwaliteit en met leuke designs. Dat is de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

61 producten in totaal

Filteren

61 producten in totaal

Filteren
collectie die Diverzus.nl voor jou beschikbaar heeft om voor je zoon of dochter de ideale kinderfiets aan te schaffen. Het is belangrijk voor kinderen om al vanaf jonge leeftijd te leren fietsen. Nederland is nu eenmaal een fietsland en door vanaf jonge leeftijd al te leren fietsen op een kinderfiets wordt een goede basis gelegd om later veilig aan het verkeer deel te nemen. De allerkleinsten hebben natuurlijk nog wat ondersteuning nodig en daarvoor zijn de kinderfietsen die over zijwieltjes beschikken dan ook een perfecte keuze. De zijwieltjes zorgen ervoor dat het fietsje niet opzij kantelt, zodat jouw kind stabiel op de kinderfiets blijft zitten.

Kinderfiets kopen met keuze uit meerdere kleuren

Het design van kinderfietsen is uiteraard van belang als je voor jouw zoon of dochter een fiets wilt kopen. Je wil voor jouw kind natuurlijk een originele kinderfiets aanschaffen. In onze collectie hebben dan ook fantastische designs beschikbaar en daarbij kun je ook nog rekening houden met de voorkeur voor een kleur. Bij de aanschaf van een fiets voor je kind is het van belang dat je met de leeftijd of in elk geval met de lengte rekening houdt. De inchmaat laat zien voor welke leeftijd of lengte de kinderfiets geschikt is. De collectie kinderfietsen die met wielmaat 12 inch zijn uitgevoerd, zijn bijvoorbeeld geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Dit is dus een uitstekende maat als het gaat om de aanschaf van de allereerste echte kinderfiets. Alle kinderfietsen zijn ontworpen met een uniek design, leuke kleur en bijzondere kenmerken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om rekening te houden met de voorkeur voor een bepaald remsysteem. Misschien ben je wel op zoek naar een kinderfiets die zowel over een terugtraprem als over een handrem beschikt. Of vind je het belangrijk dat er sprake is van reflectoren die op de kinderfiets zijn bevestigd. Zo kun je met allerlei eigenschappen rekening houden om een keuze te maken uit de collectie met kinderfietsen.

• Ontwerp
• Kleur
• Inchmaat
• Remsysteem
• Comfort

Vandaag besteld = morgen bezorgd met gratis verzending

Diverzus.nl wil het jou zo eenvoudig mogelijk maken en de beste service bieden, zodat je gemakkelijk en snel een kinderfiets kunt kopen en laten bezorgen. De bezorging is heel snel, want als je voor 23.59 uur de bestelling uitvoert, ontvang je de kinderfiets morgen al. Bezorging op een andere dag is echter ook mogelijk als jouw eigen voorkeur daar naar uitgaat. Dat hoef je dan alleen maar even aan te geven bij de bestelling. Dat geldt ook voor de gewenste afleverplek. Verder geldt voor de complete collectie kinderfietsen dat er standaard sprake is van gratis verzending. Je koopt bij ons een kinderfiets met betaalbare kwaliteit en profiteert van onze klantgerichte service. Je maakt jouw kind morgen blij door vandaag nog een bestelling te plaatsen.