Scootersloten om uw scooter goed te beveiligen

Scootersloten dienen uiteraard om te voorkomen dat uw scooter gestolen wordt. Scooters vormen roofgoed en het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

45 producten in totaal

Filteren

45 producten in totaal

Filteren
is dus van groot belang om te voorkomen dat een potentiële dief uw voertuig uitzoekt om weg te nemen. Dat kunt u voorkomen door een van de beste scootersloten aan te schaffen. Er zijn uiteenlopende soorten beschikbaar en bovendien kunt u de keuze maken voor de aanschaf van een scooterslot met een ART keurmerk. Dat biedt in elk geval als voordeel dat u ervan verzekerd bent dat het betreffende slot uitvoerig is getest. Bovendien is het met een ART 3 scooterslot al mogelijk om een scooterverzekering af te sluiten. Een hoog beveiligingsniveau is namelijk belangrijk voor de verzekeraar om een diefstaldekking te bieden.

Scooterslot met keuze uit diverse uitvoeringen

Scootersloten worden in verschillende uitvoeringen aangeboden, zodat u eerst een keuze kunt maken op het gebied van het soort slot. Er zijn bijvoorbeeld beugelsloten beschikbaar, maar ook kettingsloten en kabelsloten waarmee u de scooter op slot kunt zetten. Het is doorgaans aan te raden om in elk geval de scooter vast te zetten aan een object. Een lang kettingslot biedt dan het meeste gemak, omdat u dan op een gebruiksvriendelijke manier het scooterslot kunt gebruiken om de scooter aan de vaste wereld te bevestigen. Daarnaast wordt de keuze geboden om een scooterslot met of zonder ART keurmerk aan te schaffen. U kunt bij uw keuze in dit geval rekening houden met de voorkeur om een scooterverzekering af te sluiten. In dat geval is het namelijk aan te raden om een ART 3 of ART 4 scooterslot te kopen. Verder heeft elk slot uiteraard weer andere kenmerken. Er kan bijvoorbeeld een ketting met een los hangslot aangeschaft worden. Zo zijn er ook scootersloten waar het slot aan de ketting vastzit. Het grootste aanbod met scootersloten bij Diverzus.nl is afkomstig van het merk VINZ, maar u kunt ook een slot van SXP kopen. In ieder geval bieden wij alleen scootersloten aan die een uitstekende kwaliteit hebben, zodat de kans op diefstal van uw scooter wordt verkleind. Op diefstalgevoelige locaties waar de kans extra groot is dat uw scooter wordt gestolen, heeft u de mogelijkheid om twee scootersloten te gebruiken.

• Kettingsloten met vast slot
• Kettingsloten met hangslot
• Kabelsloten
• Schijfremsloten
• Beugelsloten

Gratis verzending en morgen bezorgd

Diverzus.nl biedt u bij het kopen van een scooterslot de beste service en betaalbare kwaliteit. U kunt er bijvoorbeeld op rekenen dat als u uw bestelling doet voor 23.59 uur u het slot voor uw scooter de volgende dag al ontvangt. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze snelle bezorging niet goed uitkomt, maar in dat geval bieden wij u een andere oplossing. U heeft dan namelijk de optie om zelf het aflevermoment te kiezen. Zo wordt u ook de keuze geboden voor een afleverplek. Daarnaast melden wij u graag dat voor alle scootersloten gratis verzending wordt geboden. U betaalt dus geen kosten voor de verzending van het scooterslot, zodat u bij Diverzus.nl nog goedkoper uit bent.