Hoverboard voor plezier en praktisch transport

Een hoverboard is een zelf-balancerende scooter die vooral veel plezier geeft, maar ook als praktisch transportmiddel Lees meer

beschouwd kan worden. Hoverboards zijn geschikt om één persoon te dragen en wordt elektrisch aangedreven. Er is sprake van een tweedelige plank en van een ingebouwde accu. Aan beide uiteinden van de voetensteunen is er sprake van een wiel. Diverzus.nl biedt de gelegenheid om op een voordelige manier een hoverboard te kopen van het merk Vinz. Wij hebben verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat je onder meer met de voorkeur voor een kleur rekening kunt houden. Profiteer van alle voordelen van dit unieke transportmiddel.

Hoverboards met snelheid tot 14 kilometer per uur

Op een hoverboard kun je je aardig snel voortbewegen. Zo kan er een snelheid behaald worden tot wel 14 kilometer per uur. Het is in het begin misschien nog een beetje onwennig om op de hoverboard te stappen en weg te rijden. Als de behendigheid er eenmaal is, rijd je er zo vandoor. De behendigheid zit hem in het vinden van de juiste balans. Hoverboards komen in beweging door het gewicht te verplaatsen en druk uit te oefenen. De voeten worden gebruikt om de plank te manipuleren om zo een bepaalde richting op te gaan. Voorover leunen, betekent dat je vooruit gaat en achterover leunen op de planken biedt de mogelijkheid om achteruit te rijden. Door druk op het rechterbeen te zetten, gaat de richting naar rechts en door links druk uit te oefenen, wordt de linkerkant op gegaan. Het bereik is doorgaans vijftien tot twintig kilometer. Voor wat betreft het maximale bereik van hoverboards geldt dat er sprake is van omgevingsfactoren. De ondergrond heeft bijvoorbeeld invloed op de actieradius van het transportmiddel, maar ook de weersomstandigheden en hellingsgraad spelen daarbij een rol. Het opladen van de accu neemt maximaal ongeveer vier uren in beslag.

• Bereik 15 tot 20 km
• Snelheid 14 km per uur
• 4 uur acculaadtijd
• Sturen door gewichtsverplaatsing

Tips voor de veiligheid

Er zit geen stuur op hoverboards en aangezien het hier om een behendigheidstransportmiddel gaat, is het belangrijk om met de veiligheid rekening te houden. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden om een helm te dragen net als bescherming voor de knieën en ellenbogen. Mocht er dan onverhoopt een ongelukje gebeuren dan ben je in elk geval goed beschermd. Je kunt het aanbod met hoverboards bekijken en meteen bestelling plaatsen. Diverzus.nl zorgt ervoor dat de bestelling binnen 24 uur wordt geleverd. Hiervoor betaal je geen verzendkosten. Voor het complete assortiment geldt namelijk dat de verzending en de eventuele retournering gratis is. Indien een snelle levering binnen een dag je niet zo goed uitkomt, heb je bij ons de mogelijkheid om het hoverboard op een zelf gekozen dag te laten bezorgen. Die keuze wordt eveneens geboden ten aanzien van het afleveradres. Dat kan dus een ander adres zijn dan jouw woonadres. Leuk om te weten is dat je bij ons een hoverboard kunt kopen die over ingebouwde muziekboxen beschikbaar en daarnaast van speciale LED verlichting is voorzien.

Sort

3 producten Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Vinz Hoverboard incl. Bluetooth Boxen & LED 6,5 Inch - Mat Zwart
  Vinz Hoverboard incl. Bluetooth Boxen & LED 6,5 Inch - Mat Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  199,- Aanbiedingsprijs  129,-
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
 2. Vinz Hoverboard incl. Bluetooth Boxen & LED 6,5 Inch - Blauw
  Vinz Hoverboard incl. Bluetooth Boxen & LED 6,5 Inch - Blauw
  Onze prijs
  Normale prijs  199,- Aanbiedingsprijs  129,-
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
 3. Vinz Hoverboard incl. Bluetooth Boxen & LED 6,5 Inch - Groen
  Vinz Hoverboard incl. Bluetooth Boxen & LED 6,5 Inch - Groen
  Onze prijs
  Normale prijs  199,- Aanbiedingsprijs  129,-
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
Sort

3 producten Toon alles

Selectie verfijnen