Fietssloten om diefstal te voorkomen

Fietssloten worden gebruikt om diefstal te voorkomen. Op het moment dat een fiets niet op slot Lees door

Set Ascending Direction

79 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

79 producten in totaal

Page
Filter
per page
wordt gezet, is de kans bijzonder groot dat er bij terugkomst geen fiets meer te bekennen is. Het aanschaffen van een fietsslot voorkomt in elk geval de situatie dat de tweewieler op een hele simpele manier kan worden weggenomen. Nu zijn er allerlei verschillende soorten fietssloten die al dan niet voorzien zijn van een ART keurmerk. Het kopen van een fietsslot met een keurmerk van Stichting ART betekent in elk geval dat er sprake is van een stevig slot. Het is niet voor niets dat verzekeraars die fietsverzekeringen aanbieden doorgaans een ART fietsslot als eis stellen om te gebruiken.

Fietsslot kopen met ART keurmerk

Het kopen van een fietsslot met ART keurmerk is een goede keuze en zeker als u in een plaats woont waar gemiddeld genomen de kans op fietsendiefstal groot is. Overigens worden er verschillende kwalificaties toegekend aan het keurmerk. Een fietsslot met twee sterren is bijvoorbeeld geschikt voor een fietsverzekering. Indien u een scooter heeft, wordt aangeraden om een fietsslot met minimaal drie sterren of vier sterren aan het schaffen. Als er sprake is van een locatie waar de kans op diefstal van de fiets bijzonder klein is, kunt u ook de keuze maken uit een aanbod met fietssloten dat niet van een keurmerk is voorzien. Om de kans op diefstal zo klein mogelijk te maken, wordt aangeraden om in elk geval een stevig fietsslot te kopen. Een beugelslot is een voorbeeld van een slot dat niet heel gemakkelijk en snel te openen is door fietsendieven. Bovendien bieden beugelsloten praktisch gemak met betrekking tot het op slot zetten van de fiets. Dat gaat namelijk in een handomdraai en ook het losmaken is zo gebeurd. Bovendien is een dergelijk slot eenvoudig op de fiets mee te nemen doordat het fietsslot op de speciale bevestiging geplaatst kan worden. Fietssloten in vorm van beugelsloten zijn daardoor erg populair en bieden ook de optie om de fiets ergens aan vast te zetten. De beugel kan bijvoorbeeld om het frame geplaatst worden. Er dient dan uiteraard wel rekening gehouden te worden met de lengte, want het fietsslot moet lang genoeg zijn voor de bevestiging aan de vaste wereld.

• ART keurmerk
• Beugelslot
• Eenvoudig in gebruik
• Gemakkelijk mee te nemen
• Fiets vastzetten aan vast object

Gratis verzending en zelf een aflevermoment kiezen

U kunt bij Diverzus.nl het aanbod bekijken en het fietsslot van uw voorkeur direct bestellen. Wij zorgen er dan voor dat het slot binnen 24 uur wordt geleverd. De verzending van alle fietssloten is overigens gratis. Diverzus.nl biedt namelijk graag een klantgerichte service en daar valt gratis verzending onder. Ook de mogelijkheid om zelf een afleverdatum te selecteren, maakt onderdeel uit van onze persoonlijke service. Dat is bijvoorbeeld handig als de snelle levering binnen 24 uur net niet goed schikt. Naast het aflevermoment bepaalt u ook zelf waar u het fietsslot wenst te ontvangen. Fietssloten kunnen namelijk op uw woonadres worden bezorgd, maar het is eveneens mogelijk om voor een ander afleveradres te kiezen.