Fietskratten voor extra praktisch gemak

Fietskratten bieden in de eerste plaats extra praktisch gemak. U kunt een fietskrat kopen en deze Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
op de voordrager van uw transportfiets bevestigen. Vanaf dat moment is het ideaal om op de fiets spullen te vervoeren. U kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk een boodschap doen op de fiets. Fietskratten bieden namelijk veel ruimte en door de rechthoekige vorm kan de beschikbare ruimte optimaal worden benut. Naast boodschappen vervoeren, kunt u uiteraard ook andere spullen vervoeren, bijvoorbeeld een sporttas, schooltas of een handtas. Het extra praktische gemak dat geboden wordt met fietskratten is een reden om direct een krat of kist aan te schaffen.

Fietskrat kopen voor een originele look

Een fietskrat biedt dus praktisch gemak, maar het zorgt ook nog eens voor een extra originele look op de fiets. Een krat voorop de voordrager van een transportfiets maakt de fiets namelijk helemaal compleet. Het leuke is dat Diverzus.nl u verschillende opties biedt om een keuze te maken. Fietskratten kunnen namelijk van verschillende soorten materialen worden gemaakt. Zo vindt u in ons aanbod niet alleen een houten krat voor op de fiets. U kunt namelijk ook de keuze maken voor een krat voor op de fiets die van polyester is gemaakt. De afmetingen variëren en zijn afhankelijk van het model dat u kiest. Om zoveel mogelijk ruimte te creëren, kunt u uiteraard de keuze maken voor een fietskrat met de grootste afmetingen. Voor alle fietskratten in ons aanbod geldt dat deze heel eenvoudig op de voordrager gemonteerd kunnen worden. Een op de fiets gemonteerd krat blijft stevig zitten. Ook als er wat zwaardere spullen worden vervoerd blijft de krat stevig op zijn plek en zelfs als daarbij een scherpe bocht genomen wordt. Als u een transportfiets heeft met een voorrek is het vanwege de vele voordelen zeker aan te raden om een fietskrat te kopen. Het praktisch gemak is groot en bovendien krijgt de fiets een hippe en trendy look.

• Hout
• Polyester
• Afmetingen
• Praktisch gemak
• Hippe look
• Simpel te bevestigen

Gratis verzending en levering al binnen een dag

Voor alle fietskratten in het aanbod van Diverzus.nl geldt dat u profiteert van meerdere voordelen. De prijs is bijvoorbeeld scherp, zodat u voordelig uit bent. Bovendien bespaart u op de verzendkosten, want de verzending is standaard gratis. Dat geldt ook voor het eventueel retourneren van de aankoop als deze onverhoopt niet bevalt. Indien de bestelling voor een van de fietskratten gedaan wordt voor 23.59 uur is de levering de volgende dag verzekerd. Behalve als het u niet goed uitkomt. In dat geval heeft u namelijk de gelegenheid om zelf een dag voor de bezorging te selecteren. Met betrekking tot het bezorgadres bieden wij eveneens de keuze om de bestelling op uw woonadres af te leveren of op een ander adres. In het kader van het gratis retourneren, geldt bovendien dat u gewoon uw geld terugontvangt als u niet tevreden bent met de aanschaf. Fietskratten worden vanuit onze eigen voorraad geleverd en indien gewenst is zelfs same delivery beschikbaar tot 12.30 uur of met een avondlevering.