Fietsendragers met gemakkelijke montage

Fietsendragers zijn ideaal om een fiets of meerdere fietsen mee te nemen op de trekhaak van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de auto. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat met de auto en ter plekke graag wenst te fietsen. Of als u op recreatieve wijze vaak fietsroutes volgt die niet direct in uw eigen woonomgeving zijn gelegen. Zo zijn er allerlei redenen om de keuze te maken voor het kopen van een fietsendrager. Het is uiteraard prettig als u een fietsenrek voor achterop de auto kunt kopen die heel gemakkelijk te monteren is. Als uw voorkeur daar eveneens naar uitgaat dan bent u bij Diverzus.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk altijd de ideale fietsendrager voor uw auto in ons aanbod beschikbaar. Uiteraard garanderen wij voor alle fietsendragers de beste kwaliteit en met als voordeel dat u bij ons extra voordelig uit bent.

Fietsendrager op de trekhaak

Fietsendragers die geschikt zijn om te monteren op de trekhaal zijn meer praktisch dan de fietsenrekken die u op het dak van de auto kunt bevestigen. In de eerste plaats hoeft u niet boven uw hoofd te reiken, maar kunt u de fietsen gemakkelijk van de fietsendrager afhalen als het systeem op de trekhaak is bevestigd. Bovendien wordt met het fietsenrek op de trekhaak ruimte geboden aan het vervoer van twee fietsen. Het is natuurlijk van belang dat u een keuze maakt op basis van het aantal fietsen dat u wenst mee te nemen als u met de auto op pad gaat. Doorgaans is er sprake van een universele uitvoering, zodat iedere trekhaak achter de auto geschikt is om een fietsendrager op te plaatsen. Indien er sprake is van een snelkoppeling bij de trekhaak dan is de montage nog gemakkelijker. Bij het kopen van een fietsendrager is het belangrijk om met bepaalde aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de maximale belasting, maar ook met de optie om de kofferbak nog te kunnen openen. In dat geval is het handig om een keuze te maken uit het aanbod met fietsendragers die kantelbaar zijn. Bij een kantelbare fietsendrager wordt nog altijd de mogelijkheid geboden om de kofferbak te openen. Indien er sprake is van een diefstalbeveiliging op de fietsframeklem dan is dat uiteraard een extra voordeel.

• Ideaal op trekhaak
• Aantal fietsen
• Toegang tot kofferbak
• Diefstalbeveiliging
• Maximale belasting

Vandaag bestellen en morgen in ontvangst nemen

Indien u besluit om vandaag nog een keuze te maken uit het aanbod met fietsendragers van Diverzus.nl kunt u morgen de bestelling al in ontvangst nemen. Als dat u tenminste uitkomt. Indien dat niet het geval mocht zijn, kunt u bij het bestellen van de fietsendrager zelf een dag kiezen waarop u het artikel graag bezorgd wenst te zien. Dat gebeurt ongeacht de hoogte van de prijs of uw keuze overigens altijd met gratis verzending. De fietsendragers die wij beschikbaar hebben, worden vanuit voorraad geleverd. Overigens geldt voor alle uitvoeringen dat deze over de benodigde keurmerken beschikken. Zo bent u verzekerd van een goedgekeurde fietsendrager die u gemakkelijk kunt monteren en demonteren.