Bureaufietsen voor meer beweging

Bureaufietsen zijn ideaal voor meer beweging. Het is belangrijk om gedurende de dag langere tijd achtereen Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
te bewegen. Als je voornamelijk achter een bureau werkt, schiet de beweging er vaak bij in. Af en toe een kopje koffie halen, is niet voldoende om aan de bewegingsnorm van een half uur per dag te komen. Een bureaufiets lost dit probleem op. Het is ideaal om van een bureaufiets gebruik te maken, waarbij je tijdens het maken van de trappende beweging gewoon kunt blijven werken. Diverzus.nl biedt je de gelegenheid om meer aan beweging te doen door je een keuze te laten maken uit het aanbod met bureaufietsen. Het handige trainingsapparaat biedt je meerdere voordelen.

Voordelen van een bureaufiets

Bureaufietsen bieden meerdere voordelen en het grootste voordeel is dat je meer in beweging komt. Dat heeft een positief effect op je gezondheid. Je voelt je met het gebruikmaken van een bureaufiets aanzienlijk fitter. Bovendien is het goed voor de concentratie en bevordert de beweging de creativiteit en scherpte. Als je veel achter een bureau werkt, heb je vast en zeker de ervaring dat de geest na verloop van tijd wat vermoeid raakt. De benen worden wat strammer doordat deze steeds in dezelfde positie verkeren en deze combinatie kan lusteloosheid veroorzaken. De bureaufietsen lossen dit voor je op. Je neemt plaats op een bureaufiets en trapt moeiteloos de trappers rond. Het is een voordeel als de trapweerstand verstelbaar is, want zo kun je in de loop der tijd ongemerkt meer krachtsinspanning leveren en wordt de conditie opgebouwd. Het maken van een rond trappende beweging op bureaufietsen stimuleert de bloedsomloop en dat is goed voor het hart en de bloedvaten. De zitpositie is comfortabel en er is nog een voordeel, want de werkproductiviteit wordt door te bewegen ook nog eens verhoogd. De trainingsapparaten zijn compact vormgegeven en kunnen na gebruik gemakkelijk weer worden verplaatst. Verder worden er door te bewegen ook meer calorieën verbrand en dat is eveneens een pluspunt voor mensen die vaak en langdurig achter een bureau werken. Bureauwerk kan lichamelijke klachten veroorzaken en bureaufietsen zorgen ervoor dat er minder fysieke klachten ontstaan.

• Meer bewegen
• Stimuleert bloedsomloop
• Spierontwikkeling
• Conditieverbetering
• Calorieën verbranden
• Minder fysieke klachten

Vandaag besteld = morgen al meer bewegen

Het is nooit te laat om meer aan beweging te gaan doen, maar het is aan te raden om er zo snel mogelijk mee te beginnen. Bestel je vandaag een van de bureaufietsen? Dan kun je morgen al beginnen met fietsen terwijl je werkt. Indien de bezorging morgen niet uitkomt, kies je gewoon een andere dag. Het is ook mogelijk om de bureaufiets niet op jouw woonadres, maar op je werkadres te laten afleveren. Wij raden aan om de mogelijkheden in ons aanbod te bekijken en ook met elkaar te vergelijken, zodat je de voor jou ideale bureaufiets kunt kopen. Houd bijvoorbeeld rekening met je lengte en met het aantal weerstandsniveaus dat beschikbaar is en per bureaufiets varieert. Alle bureaufietsen worden door ons geleverd met gratis verzending.