Verbanddozen met ruime inhoud

Verbanddozen worden met een ruime inhoud aangeboden in het assortiment van Diverzus.nl. Het is altijd handig Lees meer

en praktisch om thuis een verbanddoos binnen handbereik te hebben als er ongelukjes zijn gebeurd. Of op de sportvereniging waar uiteraard zich op het sportveld eveneens ongelukken kunnen voordoen. In een bedrijf is het volgens de ARBO wetgeving zelfs verplicht om de beschikking te hebben over een verbanddoos. Het is belangrijk dat de benodigde zorg binnen een bedrijf of werksituatie verleend kan worden. Verbanddozen met een ruime inhoud bieden daarbij uitkomst. Bijvoorbeeld in de vorm van een complete EHBO koffer. Voor bedrijven geldt overigens dat de inhoud van de verbanddozen afhankelijk is van het risicoprofiel. De verbanddoos dient met meer inhoud gevuld te zijn als het risicoprofiel hoger is.

Plaats van de verbanddoos

Het is altijd belangrijk dat je na de aanschaf van een verbanddoos bij Diverzus.nl een gemakkelijk toegankelijke plaats kiest om de verbandkoffer neer te zetten. Of op te hangen, want in ons aanbod tref je eveneens verbanddozen met een wandhouder. Door de EHBO koffer op te hangen, is deze meer in het zicht. Mochten er middelen gebruikt zijn uit de verbanddoos dan is het altijd aan te raden om deze weer aan te vullen. Je hebt er niets aan als je een verbandkoffer pakt waaruit het grootste deel van de inhoud is verdwenen. Voor thuisgebruik geldt eveneens dat verbanddozen op een gemakkelijk toegankelijk plek moeten worden bewaard. Op deze manier kan er snel eerste hulp verleend worden als er zich een ongelukje voordoet. Het is voor particulieren uiteraard niet verplicht om een verbanddoos in huis te hebben, maar kan zeker wel aangeraden worden. In ons aanbod zijn er eveneens verbanddozen beschikbaar die geschikt zijn voor thuisgebruik. Een first aid kit biedt uitkomst bij ongelukken in en rond het huis, waarbij het belangrijk is dat er wel snel hulp wordt geboden. Tot de inhoud behoren dan onder meer een drukverband, kompressen, fixatieverbanden en hechtpleisters, maar ook een noodschaar en een eerste hulpboekje.

- Voor thuisgebruik
- Voor bedrijfsmatig gebruik
- Eerste hulp bij ongelukken
- Optioneel met wandhouder

Gratis verzending met een snelle levering

Voor alle verbanddozen geldt dat deze zo compleet mogelijk zijn uitgerust voor thuisgebruik of bedrijfsmatig gebruik. Bij een bestelling voor 23.59 uur ben je ervan verzekerd dat de verbandkoffer de volgende dag al wordt bezorgd. De aflevering kan plaatsvinden op het woonadres, maar het is ook mogelijk om verbanddozen op een andere plek te bezorgen. Bijvoorbeeld op het adres van het bedrijf als je voor jouw bedrijf een verbanddoos aanschaft. De verzending is gratis, zodat er geen extra kosten in rekening worden gebracht. De gratis verzending maakt een standaardonderdeel uit van onze betrouwbare service. In het aanbod kun je een vergelijking maken tussen de verschillende verbanddozen en een keuze maken op basis van wat het beste bij jouw situatie past. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de zending dan kun je altijd gebruikmaken van de gelegenheid het artikel retour te sturen en je geld terug te krijgen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.