Steeksleutel sets als basisgereedschap

Steeksleutel sets behoren tot de categorie basisgereedschap die de gemiddelde klusser zeker in huis moet hebben. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Hoe vaak komt het wel niet voor dat er een moer of bout los of vastgedraaid moet worden. Zonder steeksleutel bij de hand wordt dat nog een lastige opgaven. De steeksleutel sets in het aanbod van Diverzus.nl zorgen ervoor dat u moeiteloos elke moer of bout los- of vastdraait. Aangezien er allerlei maten bestaan als het gaat om moeren en bouten sluit de inhoud van de steeksleutelsets daar perfect op aan. De sets bevatten namelijk kleinere en grotere steeksleutels die toepasbaar zijn op uiteenlopende soorten moeren en bouten. Met een enkele aanschaf heeft u dus een complete set in huis waar u de rest van uw leven wat aan heeft.

Steeksleutel maten

Steeksleutels kunnen op verschillende manieren zijn uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een sleutelbek in maten die elkaar opvolgen. Of in de vorm van een gecombineerde ringsleutel met steeksleutel. De sleutelwijdte van beide soorten handgereedschap is in dat geval gelijk. Het is altijd belangrijk om een steeksleutel of ringsleutel met de juiste maat te gebruiken om de klus gemakkelijk uit te voeren. De steeksleutel sets van Diverzus.nl voorzien in meerdere maten. Als er gebruik wordt gemaakt van een te kleine sleutel past deze niet om de moer of bout. Wordt er gebruik gemaakt van een te grote sleutel bestaat de mogelijkheid dat er schade optreedt. Daarom is het altijd van belang de juiste maat steeksleutel te gebruiken. Om de juiste steeksleutel voor de klus te gebruiken, kan er gekeken worden naar de maat van de bout of moer. Een bout of moer met een maat van M5 dient bijvoorbeeld losgedraaid of vastgedraaid te worden met een steeksleutel 8. Een steeksleutel 19 is weer geschikt om bouten en moeren met maat M12 vast en los te draaien. Het is ideaal om steeksleutels bij weinig draairuimte te gebruiken. Als er wel voldoende draairuimte is, biedt de ringsleutel aan het andere uiteinde weer uitkomst.

• Gecombineerde ring/steeksleutel
• Voor elke moermaat een sleutel
• Weinig draairuimte: steeksleutel
• Veel draairuimte: ringsleutel

Goedkoop geprijsd en met gratis verzending geleverd

Diverzus.nl voorziet in een aanbod van allerlei soorten handgereedschappen en deze zijn goedkoop geprijsd. Dat geldt eveneens voor de steeksleutel sets die bovendien met gratis verzending bij u thuis geleverd worden. Of indien u daar de voorkeur aangeeft op een ander afleveradres worden bezorgd. Het is belangrijk om bij het klussen over het juiste gereedschap te beschikken en steeksleutels en ringsleutels zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. De basisuitrusting dient goed te zijn om elke klus moeiteloos te kunnen klaren. U profiteert bij Diverzus.nl van meerdere gecombineerde voordelen. Naast de goedkope prijs en de gratis verzending bieden wij de beste kwaliteit. Bovendien kunt u rekenen op een betrouwbare service en mocht u niet tevreden zijn over de aankoop van een van de steeksleutels sets dan krijgt u gewoon uw geld terug. Heeft u naast de steeksleutels nog meer handgereedschap nodig? Plaats de set van uw voorkeur dan alvast in de winkelwagen en winkel op uw gemak nog even verder.