Schroevendraaier sets: compleet en klaar voor elke schroefklus

Schroevendraaier sets zijn ideaal om in huis te hebben. Het komt regelmatig voor dat er een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
schroefje vastgedraaid moet worden of juist moet worden losgedraaid. Een schroevendraaier met de juiste kop is dan onmisbaar. Het gereedschap is het perfecte hulpmiddel om alle soorten schroeven los of vast te draaien, maar dan dient u wel over een complete schroevendraaier set te beschikken. Een losse schroevendraaier is enkel maar geschikt voor een schroef van een bepaalde afmeting en dan is het ook nog maar de vraag of er een platte kop of kruiskop nodig is. Dat hangt weer van het soort schroef af. Met de aanschaf van een van de complete schroevendraaier sets bent u goed voorbereid voor elke schroefklus in en rond het huis.

Schroevendraaier in uiteenlopende soorten

Het is maar goed dat er complete schroevendraaier sets beschikbaar zijn, zodat u voor iedere schroefklus meteen de juiste schroevendraaiers binnen handbereik heeft. Op het gebied van schroevendraaiers is er in verschillende opzichten onderscheid te maken. Er kan in de eerste plaats al een onderscheid gemaakt worden tussen handschroevendraaiers die dus handmatig bediend worden en tussen schroefbits die geplaatst kunnen worden op een schroefboormachine. Het elektrisch schroeven is uiteraard minder belasten voor de hand en de pols, want de schroefboormachine verricht dan het grootste deel van het werk. Een keuze voor schroefbits ligt voor de hand als u veelvuldig schroeven moet indraaien en uitdraaien. Voor de kleinere klusjes is het echter weer gemakkelijk om een schroevendraaierset bij de hand te hebben om even snel een schroef in te draaien of los te draaien. Naast het genoemde onderscheid zijn er nog meer verschillen te benoemen. Bijvoorbeeld tussen schroevendraaiers sets die geschikt zijn voor schroeven met een platte kop of met een kruiskop. Ook hiervoor geldt weer dat het handig is dat u over beide soorten schroevendraaiers beschikt. In het aanbod van Diverzus.nl zijn overigens ook schroevendraaiersets beschikbaar die over extra gereedschap beschikken. Het is wellicht het overwegen waard om een dergelijk set te bestellen indien u ook andersoortige gereedschappen nodig heeft.

- Handmatige schroevendraaiers
- Schroefbits voor schroefboormachine
- Voor platte koppen
- Voor kruiskoppen

Als geschenk kopen voor beginnende klusser

Indien u schroevendraaiers nodig heeft, kunt u deze uiteraard bij ons bestellen. Misschien bent u echter wel op zoek naar een geschenk voor iemand die op het punt staat voor het eerst met kleine en grote klussen te beginnen. In dat geval is het een leuk idee om een van de complete schroevendraaier sets als verrassing te geven. Bijvoorbeeld aan iemand die net een huis heeft gekocht en uit het ouderlijk huis vertrekt, waarbij degene nog niet over alle soorten handige gereedschappen beschikt. Of om iemand aan te sporen eens zelf aan de slag te gaan met klussen in plaats van het aan anderen uit te besteden, omdat simpelweg het gereedschap ontbreekt. Zo zijn er allerlei redenen waarom het een leuk idee is om een schroevendraaierset cadeau te doen. Wij bezorgen snel en leveren met gratis verzending.