Kruissleutels handig in de auto en in de garage

Kruissleutels zijn voor iedereen die een auto in het bezit heeft haast onmisbaar. Een kruissleutel kan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
in de auto bewaard worden om bij pech onderweg snel te kunnen handelen. Of in de garage als er thuis vaak aan de eigen auto wordt gesleuteld. Kruissleutels zijn speciaal ontworpen om op een efficiënte en snelle manier wielbouten en wielmoeren los te draaien. Misschien heeft u ooit onderweg wel eens een band van de auto moeten vervangen nadat deze is lek gereden. Dan kan het maar zo zijn dat u in eerste instantie de wielbouten en wielmoeren met geen mogelijkheid los wist te krijgen. Als u de beschikking had gehad over een kruissleutel was dat probleem niet aan de orde geweest. Voorkom dergelijke situaties door een keuze te maken uit het aanbod met kruissleutels van Diverzus.nl.

Kruissleutel ideaal om met twee handen kracht te zetten

Het geheim van de doeltreffendheid van kruissleutels is dat u met twee handen tegelijk kracht kunt zetten. Er is namelijk sprake van een lange steel en er kan zonder een al te grote krachtsinspanning toch veel kracht worden gegeven om wielmoeren en wielbouten los te draaien. Op deze manier wordt het verwisselen van een lekke band wel heel gemakkelijk. Kruissleutels bieden ook uitkomst als u bij de overgang van de seizoenen zelf besluit om de zomerbanden of winterbanden van de auto te vervangen. Ook deze klus wordt gemakkelijk geklaard met een kruissleutel in de hand. Overigens is het handig dat een kruissleutel de gelegenheid biedt om wielbouten en wielmoeren van uiteenlopende maten vast en los te draaien. Op deze manier wordt het enkele stuk handgereedschap in één keer multifunctioneel en is het hulpmiddel voor meerdere doeleinden te gebruiken. Verder is het belangrijk om te weten dat de kruissleutels die Diverzus.nl aanbiedt prettig in de hand liggen en over een uitstekende kwaliteit beschikken.

- Weinig krachtsinspanning nodig
- Met twee handen te bedienen
- Voor meerdere maten wielmoeren en wielbouten geschikt
- Ligt prettig in de hand
- Uitstekende kwaliteit

Gratis verzending en levering binnen 1 dag

Diverzus.nl biedt een betrouwbare en snelle service voor het leveren van kruissleutels. Als u uw keuze voor 23.59 uur heeft gemaakt en de bestelling voor middernacht is voltooid, krijgt u de kruissleutel morgen al bezorgd. Daarvoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht, want voor het gehele assortiment geldt dat er sprake is van gratis verzending van de bestelde artikelen. Een kruissleutel is ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld uw kind die net voor het eerst een auto heeft gekocht. Er wordt bij het kopen van een auto namelijk niet snel gedacht aan de mogelijkheid van pech onderweg, maar door een kruissleutel als geschenk te geven, wordt al voorzien in de zelfredzaamheid op het moment dat er een lekke band gereden wordt. Bij de bestelling kunt u aangeven of u de kruissleutel op een ander adres wilt laten bezorgen dan het thuisadres. Het is namelijk mogelijk om zelf een aflevermoment en plek te kiezen.