Hamers als basisonderdeel van het gereedschap

Hamers vormen een belangrijk basisonderdeel van gereedschap. Het is altijd handig om een hamer bij de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hand te hebben als er ergens een spijker ingeslagen moet worden. Of om een klauwhamer te gebruiken als er een scheef ingeslagen spijker verwijderd moet worden. Hamers zijn uiteraard in verschillende soorten verkrijgbaar, waarbij er wel altijd sprake is van twee onderdelen. Een hamer bestaat standaard namelijk uit een steel met handvat en met aan het uiteinde van de steel de hamerkop. De variatie in hamers is te onderscheiden aan de hand van de uitvoering van de hamerkop. Uiteraard zijn er eveneens verschillen te ontdekken als het gaat om het materiaal, specifieke vorm en de grootte van de hamers.

Verschillende soorten hamers voor uiteenlopende klussen

Een hamer heeft altijd hetzelfde principe als klopwerktuig of slagwerktuig, maar voor de uitvoeringen van verschillende klussen zijn er ook uiteenlopende hamers beschikbaar. Een klauwhamer is bijvoorbeeld te vergelijken met een standaardhamer, maar de kop verschilt. Aan de achterzijde is er bij dit type hamer namelijk een platte V-groef aangebracht. Hierin kunnen spijkers geklemd worden om deze uit bijvoorbeeld een plank of ander object op een gemakkelijke manier te verwijderen. Een moker is een van de hamers die extra zwaar is uitgevoerd en over een vierkante hamerkop beschikt. Dit is een van de hamers die vooral bedoeld is voor de uitvoering van het zware werk. Bijvoorbeeld om straatstenen in het zand op een goede positie te krijgen en stevig vast te slaan. Er kan weer een rubberen hamer gebruikt worden op het moment dat er sprake is van het op de grond leggen van tegels. De gewone hamers hebben de beschikking over een metalen hamerkop en zijn bedoeld om spijkers of draadnagels in hout te slaan. Diverzus.nl biedt u op het gebied van handgereedschappen onder meer de mogelijkheid om een klauwhamer aan te schaffen. Er bestaan nog veel meer soorten hamers, maar de meest gebruikte voor huis, - tuin- en keukenklussen zijn de volgende:

- Standaardhamer
- Klauwhamer
- Moker
- Rubberen hamer

Scherp geprijsd en gratis verzending

De hamers in het aanbod van Diverzus.nl zijn net als alle andere gereedschappen en handgereedschappen extra scherp geprijsd. U betaalt bij ons niet te veel, want de prijsstelling is zeer scherp met nog bovendien nog een leuk voordeel. Het is namelijk zo dat als u besluit om bij ons een hamer te kopen deze met gratis verzending wordt geleverd. Dat kan op uw thuisadres zijn, maar u kunt ook gemakkelijk een ander afleveradres selecteren. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk en dat geldt ook voor de dag van de levering. Als de bezorging morgen niet uitkomt, kiest u gewoon een dag van uw voorkeur. Voor alle artikelen en dus ook voor de hamers geldt dat als deze voor 23.59 uur besteld worden de levering de volgende dag al plaatsvindt. Wij leveren vanuit voorraad en dat zorgt ervoor dat wij een snelle bezorgservice hanteren. Profiteer van de hamers met betaalbare kwaliteit en ervaar de voordelen van onze betrouwbare service.