Afstandsmeter voor nauwkeurige afstandsberekening

Een afstandsmeter is voor vele klussen een belangrijk gereedschapsstuk. Het is in veel situaties tijdens het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
klussen nodig om de afstand van het ene punt naar het andere punt te berekenen. Voor een enkele meting op een kleine afstand van de wederzijdse punten kan een centimeterband nog wel uitkomst bieden. Dat is echter niet handig als er regelmatig een afstand moet worden gemeten of als er sprake is van grote afstanden die een exacte meting vereisen. Of bijvoorbeeld als er sprake is van een ronde muur. Er worden snel meetfouten gemaakt tijdens het klussen, maar niet als u van een afstandsmeter gebruikmaakt. In dat geval vindt er namelijk een zeer nauwkeurige meting plaats waar u zondermeer op kunt vertrouwen. Een foutmeting behoort met het gebruik van afstandsmeters tot het verleden.

Afstandsmeters in digitale uitvoering

Afstandsmeters in een digitale uitvoering bieden het meeste gemak om de afstand nauwkeurig te meten. Of u nu de afstand van de ene kant van een ruimte naar de andere kant wilt meten of bijvoorbeeld wat wilt ophangen aan de muur op een exacte afstand van de grond. Het is met een digitale afstandsmeter niet meer nodig dat u zich in moeilijke bochten moet wringen om de afstand te meten. Met een druk op de knop wordt de actie voor u uitgevoerd en het resultaat is gemakkelijk af te lezen op het scherm. Het gemak dient de mens met een afstandsmeter dat als onmisbaar gereedschap kan worden beschouwd voor de klussers die op regelmatige basis de afstand tijdens een klus moeten meten. Bij de uitvoering van afstandsmeters kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de wijze van meten. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een ultrasone meting of een meting met behulp van een laser. Een afstandsmeter met een laser is ideaal omdat deze de laserimpuls naar het punt dat gemeten moet worden verzendt. De terugkaatsing wordt in de meter opgenomen. Een ultrasone afstandsmeter heeft moeite om nauwkeurig te meten als er zich omstandigheden voordoen als obstakels, temperatuurwisselingen of wind. Een afstandsmeter met laser biedt meerdere voordelen, zoals:

- Binnen te gebruiken
- Buiten te gebruiken
- Nauwkeurige meting
- Geen probleem met obstakels
- Ook voor grote afstand

Snelle levering met gratis verzending

Een snelle levering met gratis verzending is gegarandeerd. Een bestelling van een afstandsmeter wordt de volgende dag al geleverd als er voor middernacht is besteld. Bovendien heeft u de keuze of u de afstandsmeter thuis wilt laten bezorgen of toch liever op een ander afleveradres als dat uitkomt. Als de levering voor u te snel is, wordt de gelegenheid geboden om de afstandsmeter op een dag te laten bezorgen dat het u het beste uitkomt. Diverzus.nl biedt u naast het aanbod met afstandsmeters nog een groot aantal ander soorten gereedschappen en handgereedschappen aan. U kunt dan ook alle benodigde gereedschappen in één keer bestellen, zodat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan met de meest uiteenlopende klussen. De afstandsmeter zorgt ervoor dat de afstand perfect wordt berekend.