• Gratis verzending op gehele assortiment
  • Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis
  • Kies zelf je aflevermoment & plek
  • Niet goed? geld terug!

Handgereedschap: los of in complete set

Handgereedschap is altijd nodig als u aan het klussen gaat. Er zijn uiteraard verschillende soorten handgereedschappen verkrijgbaar die Diverzus.nl los of in een complete set aanbiedt.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Dat maakt het voor u gemakkelijk om net dat ene stuk gereedschap aanschaffen dat u nodig heeft. Of om een complete set aan te schaffen. Iedere klus vereist weer een ander soort gereedschap en daarom hebben wij een dusdanig gevarieerd assortiment samengesteld dat u de juiste keuze kunt maken. Mocht u meerdere gereedschappen nodig hebben om met de hand te werken dan kunt u uiteraard meerdere sets ineens bestellen.

Handgereedschappen in verschillende uitvoeringen

Handgereedschappen worden in verschillende uitvoeringen aangeboden. Bijvoorbeeld in de vorm van een meerdelige schroefbitset. Deze set komt altijd van pas als er schroeven ingedraaid of uitgedraaid moeten worden. Dat is bijvoorbeeld het geval als u meubels in elkaar gaat zetten of uit elkaar wenst te halen. Of om schroeven in een muur te bevestigen om er een plank aan te hangen. Zo zijn er ook andersoortige handgereedschappen in het assortiment te vinden in een complete set, zoals met dopsleutels, ringsteeksleutels, gereedschapset met diverse soorten handgereedschap en schroevendraaiers. Als u specifiek op zoek bent naar los handgereedschap kunt u deze bij eveneens bij ons verkrijgen. Bijvoorbeeld een kruissleutel, klauwhamer en een praktische digitale afstandsmeter. Voor alle soorten handgereedschap geldt dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat het gereedschap een lange levensduur kent. Voor elke klus is er handgereedschap van Diverzus. Kijk wat u nodig heeft voor welke klus en schaf alle benodigde gereedschappen in één keer aan. Dan hoeven de klussen niet stil te komen liggen omdat er handgereedschap ontbreekt.

- Schroefbitset
- Dopsleutelset
- Ringsteeksleutelset
- Meerdelige gereedschapset
- Schroevendraaiers
- Klauwhamer
- Kruissleutel
- Digitale afstandsmeter

Gratis verzending voor het complete assortiment

Het is altijd prettig om te weten dat u er geen extra kosten bij hoeft te rekenen als u besluit om online handgereedschap te kopen. De kosten voor de handgereedschappen zijn bij Diverzus.nl zeer laag en in combinatie met de gratis verzending bent u dan ook altijd voordelig uit. De gratis verzending is op het complete assortiment van toepassing en niet alleen op de handgereedschappen die aangeboden worden. Wij maken namelijk geen onderscheid in het soort artikel en de prijs met betrekking tot de gratis verzending. Diverzus.nl is graag transparant in de service en dat betekent dat wij u ook een snelle levering kunnen garanderen. Handgereedschap dat u voor 23.59 uur bij ons bestelt, wordt de volgende dag al geleverd. Als er geen haast bij is, heeft u ook de mogelijkheid om zelf een aflevermoment te kiezen. Bovendien bieden wij u de keuze om vooraf of pas na ontvangst de betaling te verrichten. U kiest wat voor u het gemakkelijkst is. De handgereedschappen in ons assortiment zijn overigens afkomstig van gerenommeerde merken. Wij zorgen ervoor dat er kwaliteit geleverd wordt en stellen het aanbod met handgereedschap dan ook zorgvuldig samen. Zo weet u dat u altijd een goede koop doet bij Diverzus.nl.