Gereedschapsets: onmisbaar tijdens het klussen

Gereedschapsets zijn onmisbaar voor de uitvoering van uiteenlopende klussen in en rond het huis. In het Lees meer

aanbod van Diverzus.nl vind je de meest gebruikte gereedschappen die compleet in een gereedschapskoffer aangeboden worden. Zo liggen de gereedschappen voor het grijpen en kun je deze na gebruik weer opbergen. Er worden gereedschapsets voor verschillende soorten klussen aangeboden, zoals schroefbitjes die je op de accuboormachine kunt bevestigen om zo gemakkelijk meubels te monteren. Of om kozijnen, deuren en scharnieren te monteren. Zo zijn er nog tal van andersoortige gereedschapsets beschikbaar in het assortiment en kies je eenvoudig die complete set die jij nodig hebt voor het uitvoeren van klussen. Als je nog geen gereedschap hebt, is het uiteraard mogelijk om meerdere gereedschapssets te kopen. Dan ben je in één keer klaar en goed voorbereid voor iedere klus.

Keuze uit diverse soorten gereedschapsets

Aangezien in het aanbod meerdere soorten gereedschapsets beschikbaar zijn, wordt het gemakkelijk gemaakt om snel de juiste keuze te maken. Bijvoorbeeld voor een meerdelige gereedschapset, waarin onder meer schroevendraaiers, maar ook een moersleutel is opgenomen net als verschillende soorten tangen. Een dergelijke veelzijdige en meerdelige gereedschapset vormt een goede basisuitrusting voor de klusser. Er zijn in het aanbod echter ook meer specifieke gereedschappen te vinden in de gereedschapsets. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een complete dopsleutelset aan te schaffen. Of om de keuze te laten vallen om een ringsteeksleutelset. Daarnaast is er een optie om voor een set schroevendraaiers te kiezen en in het aanbod is eveneens een praktische handlier opgenomen. Deze diversiteit maakt dat iedere klus zonder probleem kan worden uitgevoerd. De gereedschappen zijn van een hoogwaardige kwaliteit gemaakt en liggen prettig in de hand. De gereedschapsets zijn afkomstig van verschillende merken die stuk voor stuk de beste kwaliteit leveren. Het materiaal van de gereedschappen bestaat voornamelijk uit staal of verzinkt staal.

• Schroefbitset
• Dopsleutelset
• Ringsteeksleutelset
• Multifunctionele gereedschapset
• Set schroevendraaiers

Vandaag besteld voor 23.59 uur is morgen al klussen

Diverzus.nl werkt zeer klantgericht en de service is bovendien optimaal te noemen. Dat betekent dat je onder meer kunt rekenen op een snelle levering. Als je vandaag een gereedschapset bestelt, kun je morgen al aan de slag. Komt deze snelle levering niet goed uit dan kies je zelf een dag waarop het wel goed uitkomt. Bovendien is de verzending van alle gereedschapsets gratis en hanteren wij de scherpste prijzen. Je kunt een gereedschapset uiteraard voor jezelf aanschaffen, maar het is ook een leuk cadeau. Bijvoorbeeld voor personen die binnenkort gaan verhuizen en voor het eerst een eigen koopwoning hebben, waar nog aan geklust moet worden. Een gereedschapset of gereedschapskoffer met de basisgereedschappen komt dan altijd van pas. Dat kan eveneens van toepassing zijn op een set met specifieke gereedschappen. Bijvoorbeeld als alle meubels nieuw worden geleverd en deze zelf in elkaar gezet moeten worden. Bij Diverzus.nl kun je rekenen op de beste gereedschappen die geschikt zijn voor uiteenlopende klussen en die na gebruik weer netjes hun plekje kunnen krijgen. Maak je keuze en bestel vandaag nog.

Sort

4 producten Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Tolsen 46-delige schroefbitset
  Tolsen 46-delige Dopsleutelset
  Onze prijs
  Normale prijs  99,95 Aanbiedingsprijs  25,95
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
 2. Tolsen 42-delige schroefbitset
  Tolsen 42-delige Schroevendraaierset / Multibit Schroevendraaier
  Onze prijs
  Normale prijs  39,95 Aanbiedingsprijs  19,95
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
 3. Tolsen 9-delige Gereedschapset
  Tolsen 9-delige Gereedschapset
  Onze prijs
  Normale prijs  34,95 Aanbiedingsprijs  20,99
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
 4. Tolsen 12 delige Ring- Steeksleutelset 6-12mm
  Tolsen 12 delige Ring- Steeksleutelset 6-22mm
  Onze prijs
  Normale prijs  29,95 Aanbiedingsprijs  22,95
  voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
Sort

4 producten Toon alles

Selectie verfijnen