Babyfloat: de nieuwste trend om met je baby te zwemmen en te badderen

Een babyfloat is een nieuwe trend op het gebied van comfortabel en in alle vrijheid zwemmen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met jouw baby. De babyfloat is gepatenteerd en bestaat uit een zwemring die het kindje om de nek kan dragen. Dat biedt zowel voor ouder als kind optimale voordelen. Je hoeft jouw baby niet te dragen en je kindje ervaart hoe heerlijk het is om met de armpjes en de beentjes vrij in het water te bewegen.

Babyfloat zwemring: veilig en comfortabel om de nek te dragen

De babyfloat zwemring is veilig en comfortabel om de nek te dragen. De babyfloats die wij in het aanbod hebben, zijn goedgekeurd en voorzien van het CE (EN 71) keurmerk. De babyfloat zwemring voor om de nek is op meerdere vlakken ideaal te noemen. Bijvoorbeeld als je een bad hebt en je jouw baby daarin wilt wassen. Met de nekzwemband om heb je alle handen vrij om jouw kindje goed te wassen. De baby kan ondertussen heerlijk genieten van het dobberen in het water. Naast gebruik voor thuis biedt de babyfloat uiteraard ook uitkomst als je met jouw kindje wilt gaan zwemmen in het zwembad. Ook dan is het heerlijk om de handen vrij te hebben om met je kindje te spelen. De beentjes en armpjes hebben alle ruimte om heerlijk te spartelen. Bovendien is de zwemband voor om de nek gemakkelijk mee te nemen op vakantie, want je kunt het bandje leeg laten lopen en op de plek van bestemming weer opblazen. Zo zijn er nog veel meer voordelen en kenmerken van toepassing.

• EC (EN 71) keurmerk
• Comfortabel om de nek te dragen
• Voorzien van handvaten
• In vrolijke kleurtjes beschikbaar
• Handen vrij
• Voor in bad of in het zwembad
• Geschikt voor kindjes tot 2 jaar

Optimale vrijheid voor ouder en kind

De babyfloats zijn een perfecte uitvinding voor ouder en kind. Het is toch ideaal om de handen vrij te hebben als jouw kindje in het water aan het spartelen is. Zo worden de beenspieren en armspieren van het kindje getraind en dat is uiteraard ook weer goed voor de motorische ontwikkeling. Baby´s vinden het heerlijk om vrij te spartelen in het water zonder belemmerd te worden in de bewegingen. Je kunt bij ons uit verschillende babyfloat zwemringen een keuze maken, want er zijn meerdere kleuren beschikbaar. Op elke zwemring staan afbeeldingen die het plezier van jouw kindje nog verder vergroten.