Baby Zwemring met CE goedkeuring

Een baby zwemring met CE goedkeuring betekent dat er sprake is van een product dat veilig Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is. Om het CE (EN 71) keurmerk te krijgen, moeten baby zwemringen namelijk aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. U kunt dan ook met een gerust hart een baby zwemring met CE goedkeuring bij Diverzus.nl aanschaffen. Uiteraard dient u altijd toezicht te houden op uw baby als deze comfortabel en relaxt in het water spartelt. Veiligheid staat in alle opzichten namelijk bovenaan.

Baby zwemringen: perfect voor ouder en kind

Een baby zwemring met CE goedkeuring is perfect voor ouder en kind. Het is heel simpel om de zwemring in gebruik te nemen. U kunt de babyfloat opblazen en voorzichtig om het nekje van uw kind doen. Vervolgens spartelt uw kindje heerlijk in het water. Er wordt alle vrijheid geboden om met de beentjes en de armpjes te bewegen. Dat maakt de zwemring voor baby´s ook zo ideaal. Als ouder profiteert u weer op een andere manier, maar ook hier gaat het om de vrijheid. U heeft namelijk beide armen vrij om bijvoorbeeld de haartjes van uw kind in bad te wassen. Of om gezellig samen te zwemmen en te spelen in het zwembad. Aangezien er sprake is van handvaten kunt u uw baby of dreumes gemakkelijk in het zwembad voortbewegen. De baby zwemringen met CE goedkeuring zijn overigens geschikt tot uw kindje ongeveer de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt. De zwemringen voor baby´s zijn namelijk afgestemd op kindjes die een gewicht hebben tussen 3 kilogram en 14 kilogram.

• Bewegingsvrijheid
• Comfortabel
• Veilig: CE (EN 71) keurmerk
• Voor kindjes tot 2 jaar
• Geen scherpe randjes
• Leuke plaatjes
• Handvat

Welke kleur kiest u?

Het mag duidelijk zijn dat er veel voordelen zijn verbonden aan de baby zwemringen en deze voordelen gelden zowel voor ouder als kind. U kunt ook profiteren van alle voordelen door een baby zwemring met CE goedkeuring te kopen bij Diverzus.nl. Aangezien er altijd verschillende voorkeuren zijn voor wat betreft een kleur hebben wij in het aanbod babyzwemringen in uiteenlopende kleuren beschikbaar. Bijvoorbeeld in roze, blauw, groen en oranje. Alle zwemringen zijn voorzien van vrolijke en originele plaatjes waar uw kindje naar kan kijken.