Baby zwembanden voor om de nek

Baby zwembanden die om de nek gedragen worden, zijn nieuw op de markt en ideaal voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uw kindje. Het grote voordeel is namelijk dat uw baby zich helemaal vrij kan bewegen. U profiteert van het voordeel uw kindje niet steeds vast te hoeven houden. Deze baby zwembanden worden ook wel zwemringen genoemd en zijn veilig in gebruik. Uiteraard moet u wel bij uw kindje blijven en toezicht houden.

Baby zwemband nek: comfortabel voor u en uw kind

Een baby zwembad voor om de nek biedt optimaal comfort voor ouder en kind. De zwemring voldoet aan de veiligheidseisen en is zo uitgevoerd dat baby´s alle vrijheid hebben om in het water te bewegen. U heeft u beide handen vrij en kunt op een relaxte manier met uw kind in het zwembad plezier maken. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar in allerlei kleuren. Om verder bij de belevingswereld voor baby´s aan te sluiten, zijn er leuke afbeeldingen op aangebracht. Ook zijn er uitvoeringen van de zwemringen die van rinkelende belletjes zijn voorzien. De baby zwembanden zijn geschikt voor kinderen met een gewicht van 3 kilogram tot 14 kilogram. Dat betekent dat u en uw baby er een lange tijd plezier aan kunnen beleven. De nek zwemring voor baby´s is gemakkelijk mee te nemen en is dus ook perfect voor de vakantie. Het bandje kent geen scherpe randjes, want de naden zijn naar binnen afgewerkt. Beleef extra veel plezier met uw baby in het water door een babyfloat aan te schaffen bij Diverzus.nl.

• Vrij bewegen
• Voldoet aan veiligheidseisen (CE EN 71 keurmerk)
• Geschikt voor kinderen vanaf 3 kilogram
• Ouder heeft de handen vrij
• Optimaal comfort voor ouder en kind
• Afgestemd op belevingswereld van baby´s

Maak een keuze uit vrolijke kleuren

De baby zwemringen zijn in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld een baby zwemband in de kleur oranje, groen of roze aanschaffen. Of kiest u liever voor een lichte kleur blauw? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uw baby vindt het heerlijk om in het water de vrijheid te ervaren en met de beentjes te spartelen. Uw kindje blijft met de zwemring om het nekje op een comfortabele manier in het water drijven. Profiteer van optimaal gemak met de baby zwemband en kies uw favoriete kleur.