Baby swimmers: handig en veilig voor ouder en kind

Baby swimmers zijn ideaal voor ouder en kind en bovendien handig en veilig. Je kunt de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
babyswimmer opblazen en om de nek van je baby plaatsen. Vervolgens kunt je jouw kindje op een praktische en veilige manier in bad doen. Of wat te denken van het meenemen van de baby swimmer naar het zwembad? Dan hebben jullie beiden nog veel meer plezier door alle vrijheid die ervaren wordt.

Baby swimmer: unieke uitvinding voor optimaal gemak

Baby swimmers bieden optimaal gemak voor ouder en kind en zijn dan ook echt uniek te noemen als het gaat om het bieden van vrijheid in het water. Als ouder ervaar je op een andere manier vrijheid, want je hebt de beide handen vrij als je de babyswimmer om de nek van je baby plaatst. Hoe heerlijk is het voor jouw kindje om lekker in alle vrijheid te spartelen en vrij met de armpjes en de beentjes te kunnen bewegen zonder daarin belemmerd te worden? De babyswimmers bieden gemak als je jouw kindje in bad wilt doen. Je hoeft je baby dan niet meer met één hand te ondersteunen en bijvoorbeeld onhandig met de andere hand shampoo te pakken om de haartjes van jouw kind te wassen. Het is bovendien ook veel gemakkelijker om samen te spelen.

• Comfortabel
• Optimaal gemak
• Handen vrij
• Bewegingsvrijheid voor jouw kindje
• Praktisch en veilig
• Voor zwembad en bad

In leuke kleuren en met originele afbeeldingen

De baby swimmers zijn bij Diverzus.nl in leuke kleuren verkrijgbaar en bovendien zijn de zwembandjes voor om de nek voorzien van vrolijke en originele afbeeldingen. Je kunt onder meer een keuze maken voor een babyswimmer in de kleur oranje, groen, blauw of roze. Zo kun je met jouw eigen voorkeur voor een favoriete kleur rekening houden. De afbeeldingen variëren per zwemring, maar hebben een thema dat aan het water gerelateerd is. Uiteraard zijn de babyswimmers veilig en voorzien van een EC (EN 71) keurmerk. Veiligheid gaat boven alles.